Het ontstaan van de website Orgels op Urk.

Het ontstaan:

De website "Orgels op Urk" is door een Urker orgelliefhebber opgezet. Allereerste verschenen de orgels van de Schuilplaats & Maranathakerk online. Met foto's van de interieurs, exterieurs en diverse foto's van de orgels in deze kerken maar ook foto's van de binnenwerken van deze 2 orgels en verder bij deze foto's een korte uitleg. Later kwamer er ook andere kerken op Urk op te staan. Door het ontbreken van tijd en motivatie om deze site bij te houden is per 9 augustus 2004: Lubbert Schenk de nieuwe webmaster van deze website.

Toekomstplannen van Orgels op Urk:


De bedoeling van deze website is in om de mooie orgelpracht die Urk kent verdere bekendheid te geven via het Internet. Door onderandere mp3's -, en de organisten die de verschillende orgels bespelen toe te voegen. En natuurlijk ook om aan organisten die op Urk wonen of geboren zijn en daarna verhuist zijn naar elders, aandacht te besteden. Ook zijn nieuwe ideeen nog steeds welkom schroom niet maar mail de webmaster met uw/jouw ideeŽn.

Om deze website nog beter te maken, vraag ik de medewerking van iedereen die op welke wijze dan ook kan mee werken om deze website te promoten of gegevens (foto's disposities-aanvullingen) aan te rijken. Vragen staat vrij! Daarvoor kunt u/jij contact opnemen met Lubbert Schenk emailadres is info@softart.nl

Bronvermelding:


Het is de bedoeling als /jij informatie aanlevert aan deze website "orgels op Urk" dat daarbij wel een deugdelijke bronvermelding word bijvoegd. De webmaster zal zelf proberen om zoveel mogelijk zelf ook aan deugdelijke bronvermelding te doen, waar dit uiteraard noodzakelijk is. We mogen blij zijn dat er al zoveel informatie op het internet staat, laten we als het even kan ruzie's vermijden, door niet zomaar zonder te vragen foto's te sturen die geen eigendom zijn, maar iemand anders toebehoren.

Voor het toesturen van foto's indien dit van toepassing is, kan geen vergoeding worden verwacht, deze website is een particulier initiatief en dat wil ik zo lang mogelijk zo houden ook. Los van de advertenties van Google adwords, wordt er met deze website geen geld verdiend. Mochten er via google adwords advertenties worden vertoont die niet stroken met het karakter van deze website zal ik deze afsluiten. Het licht niet in mijn bedoeling om mensen te kwetsen of op andere wijze tekort te doen.

Als u of jij trouwens informatie tegen bent gekomen waar een verkeerde bronvermelding bij staat mag dat natuurlijk ook worden meedegedeeld via de email.
Lubbert Schenk